Polityka RODO

Polityka prywatności

Polityka prywatności / RODO


SEDKOMP Spółka Jawna Sawicki, Sikora zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000036243 NIP: 8210008532 REGON: 710016454 zwana dalej SEDKOMP przywiązuje szczególną wagę do prawa do prywatności wszystkich osób odwiedzających naszą stronę WWW. Dane osobowe przekazane nam przez Państwa są przetwarzane przez Sedkomp Spółka Jawna Sawicki, Sikora w Siedlcach przy ulicy Czerwonego Krzyża 41. Dane osobowe Państwa jako użytkowników naszej strony WWW są gromadzone tylko w celu administrowania serwisem. Przechowujemy zapytania HTTP kierowane do naszego serwera. Dane te nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi naszą stronę WWW. SEDKOMP przetwarza Państwa dane osobowe w celu nawiązania współpracy. Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom.

Dane osobowe przekazane nam przez Państwa są chronione zgodnie z wymogami:

  • rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE L 2016, Nr 119, s.1)
  • ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2018 r., poz. 1000),
  • ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (tekst jednolity Dz.U. z 2016 r., poz. 1030 ze zm.).

Kontakt w kwestiach związanych z przetwarzaniem danych osobowych

We wszelkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych przez SEDKOMP można kontaktować się pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., lub numerem telefonu 25 644 60 50 w 31.

Mechanizm Cookies nie jest wykorzystywany do pozyskania informacji o użytkownikach naszego serwisu. Mechanizm ten stosujemy jedynie do zapamiętywania, na czas sesji, parametrów nawigacyjnych. Po zakończeniu sesji zapisane informacje są usuwane. SEDKOMP zapewnia Państwu dostęp do dotyczących ich danych w celu weryfikacji, modyfikacji lub usunięcia tych danych. W naszym serwisie nie ma miejsca na treści, które są sprzeczne z prawem polskim i międzynarodowym. Nasz serwis zawiera odnośniki do innych stron WWW. Nie ponosimy odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności prezentowane na tych stronach. Prosimy, aby po przejściu na inne strony zapoznać się z prezentowaną tam polityką prywatności.

Serwis


  • Sprzęt komputerowy
  • Kasy fiskalne
  • Sieci komputerowe

Wdrożenia


  • Comarch ERP Optima
  • Comarch ERP XL
  • Comarch ERP Altum

Sprzedaż


  • Sprzęt komputerowy
  • Oprogramowanie

Podpis elektroniczny


Używamy plików cookies, aby zapewnić funkcjonalność naszego serwisu. Jeśli nie wyrażasz zgody, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki. zobacz więcej...

Copyright © 2013 SEDKOMP